• images/slider/web.jpg

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona
  • Els col·legiats són la garantia
Gener 2018
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

MÉS NOTÍCIES

 

Signatura del protocol de col·laboració 2018 entre el nostre col·legi i AXA 

El dilluns 22 de gener va tenir lloc a la nostra seu col·legial la signatura del protocol de col·laboració entre el Col·legi de Girona i AXA. Jordi Triola, president del nostre col·legi, i Josep Armas, director territorial Est d'AXA, han estat els encarregats de dur-ho a terme.

Amb la formalització d'aquest protocol es renova l'acord de col·laboració entre les dues entitats, acord que té com a eixos principals el foment de les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d'assegurances, el suport als actes de caire professional que agrupen els mediadors d'assegurances col·legiats, i la presència continuada de l'entitat en les diferents accions que el Col·legi porta a terme.
 

A la reunió també hi han assistit Francisco Javier Freire -director canal corredors/DT Est- i Joaquim Sidera -director zona corredors/DT Est- per part de l'asseguradora, i Josep M. Torras, gerent de la nostra institució.  


 

El Butlletí 

Ja s'ha editat el número 140 d'El Butlletí del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona.

Bona lectura! 

http://www.mediadorsdassegurances.cat/images/stories/butlleti_140.pdf 


 

Calendari de formació (1r semestre de 2018) 

Ja podeu consultar el calendari d'actes de formació i reciclatge professional corresponent al primer semestre de 2018.

http://www.mediadorsdassegurances.cat/images/nuvol/calendari%20formaci%202018%201.pdf


Acte institucional de la Setmana Mundial 2017 

Aquí teniu el vídeo de l'acte institucional de la 43a Setmana mundial del mediador d'assegurances organitzada pel nostre col·legi.

https://youtu.be/eXJ6nedHkVE 


Ara fa 20 anys d'una resolució històrica 

Jordi Triola, president del nostre col·legi, a Medianews parlant d'una resolució històrica en defensa del consumidor

https://www.youtube.com/embed/-ix8EWbcrks 


 

Nou conveni (Pàrquing La Devesa)

Dins la cinquantena de serveis que el nostre col·legi ofereix hi ha el dels convenis de col•laboració signats amb diferents entitats per tal d'aconseguir millors condicions per als col·legiats.

Ens complau informar-te que hem arribat a un acord amb el Pàrquing La Devesa -situat molt a prop de la nostra seu col·legial- per tal de gaudir d'una tarifa especial (1,05 € / hora) que s'aplicarà exclusivament durant el temps que durin els actes professionals que es duguin a terme a les instal·lacions del nostre col·legi (reunions, cursos, actes de formació...). 


 

App Salutcat 

L'app Salutcat de Mútuacat, entitat col·laboradora del nostre col·legi, ha estat elegida com a l'App de la setmana de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

http://adndelseguro.com/es/actualidad/companias/la-app-salutcat-de-mutuacat-mejor-app-en-lengua-catalana 


 

III Estudi de l'ocupació al sector de la mediació 

Ja podeu consultar el III Estudi de l'ocupació en el sector de la mediació d'assegurances elaborat per AEMES (Asociación Empresarial de Mediadores de Seguros): 

http://www.aemes.net/phocadownload/III%20Estudio%20sobre%20el%20Empleo%202015.pdf


 

Estem segurs 

La Unió Espanyola d'Entitats Asseguradores i Reasseguradores (UNESPA), associació que representa 233 entitats amb una quota de mercat del 97%, ha iniciat una campanya de comunicació per apropar l'assegurança a la societat, millorar la seva imatge, promoure canvis en el seu funcionament i conscienciar de la necessitat de cobrir els riscos als que ens enfrontem. 

http://www.estamos-seguros.es/Formació triennal obligatòria

Us recordem l'obligació de la formació contínua per a l’exercici de les funcions de les persones que integren les categories B i C del Reial Decret 764/2010, d'11 de juny, sobre competència professional, i de la Resolució de la DGSFP de 18.2.2011 pels qual s’estableixen els requisits i principis bàsics dels programes de formació per als mediadors d’assegurances, corredors de reassegurances i altres persones que participin directament en la mediació de les assegurances i reassegurances privades.

Us recordem que teniu a la vostra disposició un ampli ventall de cursos en línia, la informació dels quals la trobareu en un dels bàners d'aquest web o a l'enllaç http://www.mediadorsdassegurances.cat/images/Nuvol/relaci%20accions%20formatives%20cecas.pdf

Per als col·legiats, i treballadors i familiars de col·legiats, l'import de la matrícula d'aquests cursos rep una important bonificació si es contracta a través del nostre col·legi. Consulteu-nos per ampliar la informació. 


 

Mediador d'assegurances al Diccionari de la RAE

https://www.youtube.com/watch?v=byeoOFSfHk0&feature=youtu.be


La importància de l'estalvi per a la jubilació

Interessant video d'UNESPA sobre la importància de l'estalvi per a la jubilació: https://www.youtube.com/watch?v=oeJ36Kbn9NI&feature=youtu.be 


Comunicat de premsa (mala praxis bancària) 

Pel seu interès, reproduïm el comunicat de premsa sobre la mala praxis bancària que el Consejo General de los Colegios de Mediadores de Seguros va trametre a tots els mitjans de comunicació.

http://www.mediadorsdassegurances.cat/images/llibres/comunicado consejo general-banca-murillo.pdf

Calendari de formació (1r semestre de 2017) 

Entitats col·laboradores

C/ Bonastruc de Porta, 35, ent. C. | 17001 Girona | Telèfon: 972 20 86 64 - Fax: 972 22 25 29 | Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.      © Avís legal