El nostre col·legi va celebrar un any més la Setmana Mundial del Mediador d’Assegurances, amb un format que combina tant l’aspecte tècnic com l’institucional i que compta amb la participació de destacats ponents.

El dimarts 16 d’octubre, es va iniciar amb una conferència a càrrec d’Emmanuel Djengue, director d’Innovació de RGAX Europa, que va parlar sobre digitalització i nous models de distribució, amb un visió profunda de la realitat que s’acosta.

El 18 d’octubre, va tenir lloc l’acte institucional de la 44a Setmana Mundial. La vetllada va començar amb una entrevista al periodista Ramon Besa, redactor en cap del diari ‘El País’ i professor de periodisme, a càrrec de Jordi Grau, conegut periodista gironí, sota el títol ‘El futbol s’allunya del camp i s’apropa a la televisió’.

A continuació, es van lliurar els diplomes als alumnes del Curs Superior d’Assegurances 2017-2018, i es va fer un homenatge als mediadors veterans.

Aquest any, com a fet especial, es van celebrar els 30 anys de la secció “Firma convidada” de la revista que edita el nostre col·legi, amb la projecció d’un vídeo creat per a l’ocasió així com l’obsequi a tots els assistents d’un llibre commemoratiu d’aquesta efemèride.

També va tenir lloc una activitat participativa per conèixer l’opinió dels presents sobre diversos actors del sector assegurador.

A continuació es va lliurar el Premi Sol 2018, que va recaure en DKV Seguros y Reaseguros, com a reconeixement al tarannà global de l’entitat, així com a l’enorme compromís amb les persones i la societat que la fan el paradigma d’una empresa responsable. El guardó va ser recollit per Josep Santacreu, conseller delegat de l’asseguradora.

La Setmana Mundial es converteix, cada any, en un punt de trobada on es donen cita els professionals del sector assegurador procedents de diferents punts de Catalunya. És una setmana que ajuda a transmetre a la societat la imatge de servei i professionalitat del mediador d’assegurances. Un lloc d’intercanvi de pensaments, opinions professionals, personals i, en tot cas, un lloc per conèixer-se una mica millor, mediadors, asseguradores, perits, i representants de la societat civil gironina i del món empresarial.