Els dies 16 i 18 d’octubre es durà a terme la 44a Setmana Mundial del Mediador d’Assegurances, organitzada pel nostre col·legi, esdeveniment que s’ha celebrat ininterrompudament cada any. El format de la celebració combina tant la vessant tècnica com la institucional i compta amb la participació de ponents destacats.

En el marc d’aquesta setmana, el dimarts 16 d’octubre tindrà lloc a l’Hotel Carlemany una interessant conferència a càrrec d’Emmanuel Djengue, director de Màrqueting i Desenvolupament de Negoci i Head Manager – Global Summit for Insurance Innovation d’INESE, sobre digitalització i nous models de distribució.

El dijous 18 d’octubre, a l’Hotel AC Palau de Bellavista, es durà a terme l’acte institucional de la Setmana. A més de la conferència d’obertura a càrrec d’un personatge destacat, es farà l’homenatge als mediadors veterans i el lliurament de diplomes als alumnes del Curs Superior d’Assegurances, a més del lliurament del Premi Sol, guardó de caràcter anual, que distingeix l’entitat, organisme o institució nacional o internacional que ha destacat per la seva tasca d’enfortiment i defensa de la figura del mediador col·legiat i les seves relacions amb el nostre col·legi. Enguany també s’ha previst un moment especial i col·legialment rellevant durant la jornada.

La Setmana Mundial es converteix, cada any, en un punt de trobada, on es citen els professionals del sector assegurador procedents de diferents punts del nostre país. És una setmana que ajuda a transmetre a la societat la imatge de servei i professionalitat del mediador d’assegurances. Un lloc d’intercanvi de pensaments, opinions professionals, personals i, alhora, un lloc per conèixer-se un mica millor, els mediadors d’assegurances, les entitats asseguradores, els perits i els representants de la societat civil gironina i del món empresarial.

El pròxim mes de setembre es donarà a conèixer el programa complet i s’enviaran les invitacions corresponents.