Tots confien en nosaltres

… perquè som professionals de les assegurances.
Els mediadors col·legiats tenim una formació específica que ens permet donar resposta a totes les necessitats dels nostres clients i assessorar-los amb rigor i seriositat.

… perquè som accessibles.
Per contractar una assegurança o fer una consulta, els nostres clients no han de demanar hora.
Ens vénen a veure o ens telefonen i els atenem al moment.

… perquè garantim un tracte personal.
Coneixem els noms i els cognoms dels nostres clients i ells ens coneixen a nosaltres.

… perquè donem resposta a les seves necessitats.
Els mediadors col·legiats estudiem les necessitats particulars de cada client per oferir la solució amb les cobertures més adequades a cada demanda.

… perquè defensem els interessos dels nostres clients.
Tramitem els sinistres des de la seva declaració fins al cobrament de la indemnització i actualitzem periòdicament els contractes i les cobertures.

Darrera campanya

Campanya de publicitat 2019

Coincidint amb la celebració de la 45a Setmana Mundial del Mediador d’Assegurances el nostre Col·legi va dur a terme una campanya de publicitat per potenciar la figura del mediador d’assegurances col·legiat.

Aquesta campanya a la ràdio, premsa, busos i xarxes socials, es desenvolupà del 7 al 27 d’octubre i el seu objectiu fou fer més visible la nostra imatge i arribar als consumidors com a garantia de professionalitat, accessibilitat, resposta a les seves necessitats asseguradores i defensa dels seus legítims interessos. En definitiva, dir-los que Hi som! durant tot el procés: contractació, actualització de capitals i cobertures i assistència en la gestió del sinistre, com a veritables assessors.

Històric campanyes

Entitats Col·laboradores