Un any més, el nostre Col·legi  ha rebut de l’entitat Asefa Assegurances una dotació econòmica destinada a premiar, mitjançant unes beques d’estudi, aquells alumnes del Curs Superior d’Assegurances que fossin mereixedors de la distinció d’acord amb les bases de concessió. Aquest 2019 s’han celebrat 20 anys de l’inici d’aquesta iniciativa per part de l’asseguradora.

Així, el passat dia 11 de febrer va tenir lloc a la seu col·legial l’acte de lliurament de les beques d’estudi. A més dels tres alumnes que van rebre la beca, hi van ser presents diversos representants de l’entitat, amb Maria Magdalena Dalmau, directora Delegació Nord-est, al capdavant, així com una delegació del Col·legi de Girona, encapçalada pel seu president Jordi Triola.

Aquestes beques van ser concedides als alumnes Marc Ricart, Maia Vicente i Xavier Barceló del Curs Superior d’Assegurances 2017-2018.