Un any més, el nostre Col·legi va rebre de l’entitat Asefa Seguros una dotació econòmica destinada a premiar, mitjançant unes beques d’estudi, a aquells alumnes del Curs Superior d’Assegurances que fossin mereixedors d’aquesta distinció d’acord amb les bases de concessió.

Així, el 17 de febrer va tenir lloc a la nostra seu col·legial l’acte de lliurament de les beques d’estudi, en la seva divuitena edició. A més dels tres alumnes que van rebre la beca, van ser-hi presents diversos representants de l’entitat, amb Maria Magdalena Dalmau, directora Delegació Nord-est, al capdavant, així com una delegació del Col·legi de Girona, encapçalada pel nostre president Jordi Triola.

Les beques van ser concedides als alumnes José Félix Rodríguez, Ferran Sacrest i Cristina Masgrau del Curs Superior d’Assegurances 2018-2019.