Sembla que la situació derivada de la Covid-19 comença a millorar, o si més no, ja albirem la llum al final del túnel. Han sigut molts mesos en què gairebé tots hem sofert les seves conseqüències, tant familiars com laborals, per no parlar dels éssers estimats que ens han deixat. Indubtablement aquestes situacions ens afecten també a nivell psicològic i emocional i tenen la seva repercussió en el nostre lloc de treball.

És per tot això que la Comissió de formació del nostre Col·legi va creure adient proposar un taller pràctic, adreçat als titulars dels nostres despatxos i als seus treballadors, on es fomentés la motivació, es descobrís aquells elements que ens estimulen a tirar endavant, aquells al·licients que ens porten a treballar i a ser millors, a separar l’àmbit professional del personal, i ens ensenyessin com solucionar conflictes i a passar a l’acció per continuar prosperant.

Així, el 17 de juny, a càrrec de Josep Gendra, executive coach, psicòleg i formador, es va dur a terme un webinar sota el títol “Motivació per passar a l’acció” on es fomentà la motivació pròpia i la dels altres a través del descobriment dels factors de motivació intrínsecs.