– Més de 400 persones van seguir, via streaming, l’edició aquest any
– Mutuacat, guanyador del Premi Sol 2021

L’esdeveniment que organitza el nostre Col·legi i que s’ha celebrat ininterrompudament cada any, amb un format que combina tant el tècnic com l’institucional i que compta amb la participació de destacats ponents. Aquesta 47a edició, com en l’edició anterior, s’ha realitzat amb un format adaptat i virtual.

Aprofitant les noves tecnologies es va organitzar una Setmana Mundial via streaming, en la qual tots els que treballen per a la família mediadora i el que representa han pogut seguir-la i gaudir-la.

El dimarts 19 d’octubre es va dur a terme la jornada tècnica amb el webinar “La gestió de riscos en l’era post Covid” amb la col·laboració de AGERS (Associació Espanyola de Gerència de Riscos i Assegurances) i de la mà de Gonzalo Iturmendi, Secretari General de AGERS i d’Ana Teresa Ruiz, membre de Consell Acadèmic de AGERS, els quals van abordar la gestió de riscos i el mediador d’assegurances per a tractar els mètodes que permeten identificar, analitzar i avaluar els riscos dels seus clients, com a labor imprescindible dels mediadors d’assegurances professionals, fent especial èmfasi en els efectes de la Covid-19 en el món assegurador i el futur d’aquest sector en la seva cobertura per mitigar aquests tipus de riscos pandèmics.
L’acte institucional de la Setmana es va celebrar a l’Hotel Palau de Bellavista el dijous 21 d’octubre, en format plató de televisió i es va retransmetre pel canal de YouTube del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona.

La vetllada va començar amb una entrevista a Jordi Sellas Ferrés, periodista i gestor d’empreses culturals, sota el lema “La cultura digital, un canvi de paradigma en la publicitat”.
A continuació, va tenir lloc el lliurament de diplomes als alumnes de el Curs Superior d’Assegurances 2020-2021, l’homenatge als mediadors veterans, el reconeixement als 50 anys de col·legiació, a més del lliurament del Premi Sol, premi de caràcter anual, que distingeix a l’entitat, organisme o institució nacional o internacional que ha destacat per la seva tasca d’enfortiment i defensa de la figura del mediador d’assegurances i en les seves relacions amb el Col·legi, per les seves actuacions a favor de el sector assegurador o pel seu compromís amb la societat. El guanyador de la 32a edició del Premi Sol fou Mutuacat, guardó que va recollir el seu director general, Sergi Macià.

Durant l’esdeveniment hi va haver un reconeixement a Josep Fàbrega i Josep Torras, professors del Curs Superior d’Assegurances que han participat en les vint-i-cinc edicions d’aquest curs organitzades pel Col·legi de Girona.

L’acte va comptar, també, amb l’actuació sorpresa de l’actor Martí Peraferrer, el qual ens va traslladar 40 anys enrere per recordar la primera campanya publicitària realitzada per la nostra institució col·legial.

Com a fet destacable i rellevant, havent-se complert quatre dècades de la primera campanya publicitària de el Col·legi de Girona, encaminada a dignificar l’activitat professional del mediador d’assegurances per conscienciar l’opinió pública de la necessitat del seu assessorament, el mateix dia 21 es va inaugurar l’exposició “40 anys de campanyes publicitàries del CMAG (1981-2021)” organitzada per la institució col·legial amb la col·laboració de la Universitat de Girona.

La Setmana Mundial del Mediador d’Assegurances es converteix, en cada edició, en un punt de trobada dels professionals del sector assegurador de Catalunya. És una setmana que ajuda a transmetre a la societat la imatge de servei i professionalitat del mediador d’assegurances. Un lloc d’intercanvi de pensaments, opinions professionals, personals i un lloc per relacionar-se els mediadors d’assegurances, les entitats asseguradores, els perits, i els representants de la societat civil gironina i de el món empresarial.

Si no vau poder connectar en directe a la retransmissió de l’acte institucional el podeu visionar a: ENLLAÇ