Com ja coneixeu, tots els mediadors d’assegurances -agents i corredors- així com tot el seu personal i col·laboradors externs que participen en la distribució d’assegurances tenen l’obligació de dur a terme formació contínua. Aquesta formació ha de ser de 25 hores anuals (nivells 1 i 2) o de 15 hores anuals (nivell 3).

Aquesta obligació de formació contínua per a l’exercici de les funcions de les persones que integren els nivells 1, 2 i 3 es recull al Reial Decret 287/2021, de 20 d’abril, sobre formació, i a la Resolució de la DGSFP de 3.6.2021 pels quals s’estableixen els requisits i principis bàsics dels programes de formació per als mediadors d’assegurances, corredors de reassegurances i altres persones que participin directament en la mediació de les assegurances i reassegurances privades.

El nostre Col·legi posa a l’abast de tots els seus col·legiats el compliment d’aquesta obligació legal a través del cicle d’actes de formació i reciclatge 2022 que oferirà a tot el col·lectiu, sense cap cost addicional i dins la quota col·legial.
Us recordem que a més d’aquest cicle d’actes també teniu a la vostra disposició els cursos en línia que us podem oferir a través del CECAS.