Seguint amb la iniciativa començada fa uns quants anys i amb la ferma voluntat de millorar encara més les relacions entre els agents i corredors i les entitats col·laboradores, el dia 28 de juliol va tenir lloc una trobada entre el nostre Col·legi i els representants de les 26 entitats que aquest any col·laboren amb la institució col·legial.

La jornada va consistir en una reunió i un dinar de treball on van ser-hi presents el president del Col·legi, Jordi Triola, acompanyat del vicepresident i el gerent de la institució.

En aquest acte es van comentar criteris i actuacions, cercant fórmules per millorar les relacions mediadors-entitats, intercanviant parers i informació i, en definitiva, consensuant el màxim d’aspectes possibles que ajudin a millorar el dia a dia professional.

Triola destacà que “hem arribat als 10 anys de trobades amb les nostres entitats col·laboradores, on mediadors, asseguradores i tecnològiques hem compartit coneixements i experiències que han ajudat a millorar el funcionament del nostre sector” i va agrair “la confiança i suport que any rere any donen a la mediació col·legiada i al nostre Col·legi”.