El 21 de març vam preparar un nou acte de formació contínua per abordar dues eines de productes de Previsió Social Empresarial que són unes bones oportunitats de negoci per als nostres despatxos i en les que tenim encara molt camp per córrer.

Per un costat tenim els PPSE (Plans de Previsió Social Empresarials) adreçats a qualsevol empresa per constituir un estalvi garantit per als seus empleats en cas de jubilació, mort, invalidesa o dependència. Des del nostre Col·legi hem constatat que és un producte que costa de comercialitzar, que la seva penetració en el mercat deixa molt que desitjar i que continua essent una assignatura pendent de les empreses. Per això vam incidir en quins són els seus avantatges i vam repassar tots els arguments comercials que ens ajudaran en la seva venda i assessorament.

Per altra banda es va parlar dels beneficis i al·licients que presenten els flamants “Plans de Pensions Simplificats per Autònoms”. Aquests nous tipus de plans específics i exclusius per a autònoms o per a treballadors per compte propi, que permeten a aquest col·lectiu augmentar molt substancialment, respecte els plans de pensions individuals, l’import de les aportacions i la seva capacitat de deducció fiscal per sobre del límit dels 1.500 € habitual, a més de complementar la seva futura pensió.

En aquesta sessió de formació, a càrrec d’Ignasi de las Heras, director comercial Vida, Salut i Solucions Financeres per a Catalunya i Balears de Mapfre, ens vam omplir d’arguments que seran de gran profit per poder augmentar el nostre negoci en aquest àmbit. La sessió es va desenvolupar en format híbrid i va comptar amb 111 inscrits.