El nostre col·legi va dur a terme el dia 9 de març l’assemblea general ordinària en la qual es va presentar la memòria d’activitats 2016 així com el pla d’activitats de les diverses comissions de treball per a aquest any, a més de l’aprovació de l’estat de comptes de l’any passat i del pressupost d’ingressos i despeses per a 2017.

Jordi Triola, president del Col·legi, en el seu informe, va realitzar un complet balanç de l’exercici d’on va destacar, un any més, els positius resultats econòmics, que consoliden la situació econòmica de la institució, l’augment de col·legiats i la creació de nous serveis, amb els quals es superen el mig centenar oferts als col·legiats.

Triola, en la seva intervenció, va manifestar que “els col·legiats segueixen apreciant la qualitat del servei que reben del Col·legi de Girona. La seva excel·lència és també la del nostre col·legi “.

Així mateix, va agrair a tots els membres de la Junta de Govern, comissions de treball, gerència i secretaria administrativa la seva dedicació i encert en el treball realitzat.