Per quinzè any consecutiu, hem rebut de l’entitat Asefa una dotació econòmica destinada a premiar, mitjançant unes beques d’estudi, a aquells alumnes del Curs Superior d’Assegurances organitzat pel nostre col·legi que fossin mereixedors d’aquesta distinció d’acord amb les bases de concessió.

El dia 27 de març va tenir lloc a la seu d’Asefa a Barcelona, l’acte de concessió d’aquestes beques d’estudi. A més dels tres alumnes que van rebre la beca, hi foren presents diversos representants de l’entitat, amb Maria Magdalena Dalmau, directora Delegació Nord-est, al capdavant, així com una delegació del Col·legi de Girona, encapçalada pel seu president Jordi Triola.

Aquestes beques foren concedides als alumnes Cristina Martin, Pau Duñach i Jordi Baulenas del Curs Superior d’Assegurances 2015-2016.