El 5 d’abril ha tingut lloc la primera reunió de la Comissió d’estudis de mercat del nostre col·legi per començar a elaborar l’estudi de mercat 2017, el qual servirà per valorar els actes de formació que organitza la nostra institució. El format, l’interès dels temes tractats o la qualitat dels ponents, són alguns dels aspectes que recollirà l’enquesta que es remetrà als col·legiats.

L’estudi de mercat d’enguany serà el vuitè que el nostre col·legi dugui a terme des que el 2010 es varen iniciar amb l’estudi per conèixer el grau d’incidència de la mediació professional en els diferents segments empresarials de les comarques gironines.

Els pròxims mesos de maig i juny començarà la fase d’enquestes i els resultats es donaran a conèixer el pròxim mes d’octubre.

En un dels bàners laterals d’aquest web hi podeu trobar tots els estudis de mercat anteriors