El nostre col·legi ha celebrat un any més la Setmana Mundial del Mediador d’Assegurances. El dimarts dia 17 d’octubre, es va iniciar amb l’acte tècnic de la Setmana, que va consistir en una conferència sobre com la tecnologia canviarà el ram d’autos, a càrrec de Juan Luis de Miguel, sotsdirector de reconstrucció d’accidents i seguretat viària del Centro Zaragoza.

El 19 d’octubre, va tenir lloc l’acte institucional de la 43a Setmana Mundial. La vetllada va començar amb una conferència a càrrec del periodista i president d’Endemol Shine Iberia, Jordi Bosch, amb el títol “Moure els fils darrere la pantalla”.

A continuació, es van lliurar els diplomes als alumnes del Curs Superior d’Assegurances 2016-2017, i es va fer un homenatge als mediadors veterans.

Igualment, va tenir lloc un reconeixement per part del Col·legi a Joan Gutiérrez pels seus 50 anys de pertinença a la institució.

Aquest any, com a fet especial, es va projectar el curtmetratge “Hollywood, there we are! (Una professió de cine)” basat en la presència del mediador d’assegurances a la gran pantalla. La presentació d’aquest curtmetratge, produït pel mateix col·legi, va anar a càrrec de Guillem Terribas, president del Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona.

A continuació es va lliurar el Premi Sol 2017, que va recaure en les Entitats Col·laboradores 2017, com a reconeixement al seu suport a la institució i que fa possible, en gran mesura, que el Col·legi de Girona tingui la força suficient per seguir defensant i posant en valor la professió de mediador d’assegurances. El guardó va ser recollit per Joan Ramon Miró, en representació de les 27 entitats que col·laboren amb el nostre col·legi.

La Setmana Mundial es converteix, cada any, en un punt de trobada on es donen cita els professionals del sector assegurador procedents de diferents punts de Catalunya. És una setmana que ajuda a transmetre a la societat la imatge de servei i professionalitat del mediador d’assegurances. Un lloc d’intercanvi de pensaments, opinions professionals, personals i, en tot cas, un lloc per conèixer-se una mica millor, mediadors, asseguradores, perits, i representants de la societat civil gironina i del món empresarial.