Per setzè any consecutiu, el nostre col·legi ha rebut de l’entitat Asefa una dotació econòmica destinada a premiar, mitjançant unes beques d’estudi, a aquells alumnes del Curs Superior d’Assegurances que fossin mereixedors d’aquesta distinció d’acord amb les bases de concessió.

Així, el dia 12 de març va tenir lloc a la nostra seu col·legial l’acte de lliurament d’aquestes beques d’estudi. A més dels tres alumnes que van rebre la beca, van ser-hi presents diversos representants de l’entitat, amb Maria Magdalena Dalmau, directora Delegació Nord-est, al capdavant, així com una delegació del Col·legi de Girona, encapçalada pel seu president Jordi Triola.

Aquestes beques van ser concedides als alumnes Mireia Bosch, Teresa Gispert i Josep Antoni Sáez del Curs Superior d’Assegurances 2016-2017.