El 16 de març ha tingut lloc la primera reunió de la Comissió d’estudis de mercat del nostre col·legi per començar a elaborar l’estudi de mercat 2018.

L’estudi de mercat d’enguany serà el novè que el nostre col·legi dugui a terme des que el 2010 es varen iniciar amb l’estudi per conèixer el grau d’incidència de la mediació professional en els diferents segments empresarials de les comarques gironines. L’estudi de mercat 2018 té a veure amb aquest primer estudi realitzat ara fa nou anys, atès que principalment vol servir per veure l’evolució de la intervenció dels professionals de la mediació en les empreses gironines i fer una comparativa amb les conclusions obtingudes el 2010.

Els pròxims mesos començarà la fase d’enquestes i els resultats es donaran a conèixer el pròxim mes d’octubre.

En un dels bàners laterals d’aquest web hi podeu trobar tots els estudis de mercat anteriors.