Ja s’ha fet públic un nou estudi de mercat, el novè que el nostre col·legi ha dut a terme des que el 2010 es varen iniciar amb l’estudi per conèixer el grau d’incidència de la mediació professional en els diferents segments empresarials de les comarques gironines. L’estudi de mercat 2018 té a veure amb aquest primer estudi realitzat ara fa nou anys, i ha servit per veure l’evolució de la intervenció dels professionals de la mediació en les empreses gironines i fer una comparativa amb les conclusions obtingudes el 2010.

Una de les conclusions d’aquest estudi és que els empresaris gironins valoren el servei i la professionalitat a l’hora de contractar una assegurança tot i queixar-se dels criteris de cobertura de les entitats asseguradores.

En un dels bàners laterals d’aquest web hi podeu trobar l’estudi de mercat 2018 així com tots els estudis de mercat anteriors.