Seguint amb la iniciativa començada fa diversos anys i amb la ferma voluntat de millorar encara més les relacions entre els agents i corredors i les entitats col·laboradores, el divendres dia 26 de juliol va tenir lloc una trobada entre una representació del nostre Col·legi i les entitats que any rere any donen suport a la mediació col·legiada gironina i a la institució col·legial.

La jornada va consistir en una reunió i un dinar de treball, a la qual van ser convidats els representants de les 26 entitats col·laboradores 2019, i a la qual hi van assistir el president del Col·legi, Jordi Triola, acompanyat del vicepresident primer i el gerent de la institució.

En aquesta trobada es van comentar criteris i actuacions, buscant fórmules per millorar les relacions mediadors-entitats, intercanviant parers i informació i, en definitiva, consensuant el màxim d’aspectes possibles que ajudin a millorar el dia a dia professional.

La trobada d’aquest any ha servit, també, per celebrar l’efemèride corresponent als 25 anys de la creació de la figura de l’Entitat Col·laboradora per part del nostre Col
·legi. Es va fer el lliurament als representants de les entitats col·laboradores d’una litografia personalitzada que reprodueix un dibuix commemoratiu d’aquest aniversari, creat pel dibuixant José A. Fernández ‘Fer’.