El 2011 vam dur a terme una edició digital del llibre que recollia els articles d’interès que durant el període 1991-2011 havia publicat el butlletí del CMAG, una compilació de treballs obra de Ricard Llapart, actuari i assessor tècnic del nostre Col·legi. Com dèiem en aquell moment, havien estat una vintena d’anys de burxar en els racons més tècnics de l’assegurança per part de qui en sap un niu, per acabar oferint als lectors de la nostra revista col·legial un seguit d’afirmacions, ensenyances, consells, que el seguidors d’aquest espai hem pogut aplicar en el nostre dia a dia.

A finals del 2018, després de 111 articles, la secció D’interès de la nostra revista col·legial va deixar de tenir Ricard Llapart com a autor. És de justícia agrupar, ara sí, tots els seus articles i convidar-vos a gaudir d’aquest veritable pou de saviesa asseguradora.

Podeu accedir a l’edició digital del llibre ‘D’interès 1991-2018’ en l’apartat Publicacions d’aquest web.

Moltes gràcies, Ricard, pel teu extraordinari mestratge!