En aquestes festes en què malauradament enguany per les limitacions imposades per la Covid-19, molts de vosaltres, moltes famílies no us podreu reunir per fer l’àpat de Nadal o de Sant Esteve, en què molts no podreu anar a casa els avis, pares o parents, vam pensar que seria bo i interessant fer aquest taller de cuina on us explicarem com es fan els tradicionals canelons a la catalana i posar-los a l’abast de tothom.

Gràcies a la iniciativa i mecenatge del nostre Col·legi, del portal digital de difusió cultural Pedres de Girona, i amb la col·laboració de TV Girona i del Mercat de Salt hem fet aquest taller pràctic on us ensenyarem, pas a pas, amb tots els detalls i amb totes les variants i opcions, perquè els qui aquest any no podeu tastar els canelons de l’àvia els pugueu fer vosaltres mateixos a casa, i amb la màxima garantia d’èxit.

L’estrena del programa serà a TV Girona el dilluns 21 de desembre, a les 21:00 h. Per als qui no la pugueu veure aquest dia es repetirà el dimarts 22 (15:30 h), divendres 25 (13:30 h) i dissabte 26 (06:00 h). Després d’aquestes emissions el podreu trobar a la web de TVGI, a l’apartat del programa de cuina.

Bones festes i bons canelons!