El nostre Col·legi ha reprès un any més les jornades de formació en uns temps que ens han fet canviar molts dels hàbits i formes de treballar, on hem hagut d’adaptar-nos a les noves necessitats laborals derivades del confinament i la impossibilitat de les trobades presencials de qualsevol tipus. Hem començat a descobrir i treballar amb noves aplicacions que ens faciliten aquestes trobades digitals, però la majoria de nosaltres encara estem molt lluny de dominar-les.

Donada la gran utilitat i versatilitat comunicativa que suposen aquestes noves eines, no només en l’àmbit d’organització empresarial i comercial sinó també en l’àmbit familiar, social o educatiu i preveient que aquestes noves eines han arribat per quedar-se i les haurem d’utilitzar, la Comissió de formació i reciclatge professional va creure oportú dedicar la primera jornada de l’any a fer un curs pràctic de ‘Teams’.

Així, el dia 21 de gener, es va dur a terme un webinar a càrrec de Josep Garcia, formador MOS (Microsoft Office Specialist) sobre aquesta plataforma unificada que permet videotrucades en directe, reunions, compartir arxius, xats, enregistraments, presentacions i moltes coses més.