La Comissió d’estudis de mercat es va reunir el divendres 14 de maig per elaborar les preguntes de l’estudi d’enguany.

Aquest 2021 es vol trencar completament amb la dinàmica dels estudis de mercat anteriors, fent una sacsejada al concepte i amb la proposta d’utilitzar les xarxes socials. La intenció és sortir de la nostra zona de confort per intentar percebre -a través de preguntes divertides i enginyoses, que siguin atractives per al gran públic- el coneixement que es té del sector assegurador i com ens veuen des de fora, alhora que no deixa de ser una magnífica oportunitat de donar a conèixer la nostra tasca i els nostres valors.

La previsió és començar la fase de preguntes el pròxim dilluns 31 de maig i s’allargarà fins a mitjan juliol.

Com és habitual, les conclusions de l’estudi de mercat es farien públiques el mes d’octubre.

En un dels bàners laterals d’aquest web hi podeu trobar tots els estudis de mercat anteriors.