El 9 de febrer el nostre Col·legi va dur a terme l’Assemblea General de col·legiats, on es va presentar la memòria d’activitats i es van aprovar l’estat de comptes 2022 i el pressupost d’ingressos i despeses per aquest 2023. El pressupost aprovat recull el manteniment de les mateixes quotes col·legials de l’exercici anterior per aquest any.

Jordi Triola, president del Col·legi, en el seu informe, va realitzar un complet balanç de l’exercici i va agrair a tots els membres de la Comissió Permanent, Junta de Govern, comissions de treball, gerència i secretaria administrativa la seva dedicació i encert en la feina realitzada.

Triola, en la seva intervenció, manifestà que la memòria d’activitats que presentem demostra “constància de treball i futur de Col·legi”, que invertim en la millora de les instal·lacions, adaptant-nos a les necessitats actuals quant a mitjans tecnològics, que mantenim i potenciem els serveis de qualitat que oferim als col·legiats, i que traslladem al sector i a la societat la professionalitat del nostre col·lectiu.