El dia 5 de febrer vam inaugurar el Curs de formació en matèries financeres i d’assegurances privades – Curs Nivell 1.

Jordi Triola, president del Col·legi, va donar la benvinguda als alumnes i els va encoratjar a l’esforç i l’estudi per superar el curs i aprofitar-lo per adquirir una sòlida base de coneixements que els permeti la incorporació a la professió. David Domènech, director del curs, va explicar els aspectes tècnics i organitzatius, el funcionament de la plataforma en línia, així com el temari.

Aquest curs 2024, que compta amb 7 alumnes matriculats, serà en la modalitat semipresencial i correspon a la segona convocatòria organitzada pel Col·legi gironí, com a secció delegada del CECAS. El curs té un total de 300 hores lectives, repartides en 152 hores de classes presencials i la resta a través de la plataforma en línia, i es desenvoluparà a la seu col·legial dos dies a la setmana, en horari de tardes, sent el període lectiu de febrer a juliol.

El claustre de professors està format bàsicament per persones vinculades al Col·legi, així com per professionals especialitzats en cadascuna de les matèries.