El 29 de febrer el  nostre Col·legi va celebrar l’Assemblea General de col·legiats, on es van aprovar l’estat de comptes 2023 i el pressupost d’ingressos i despeses per a aquest 2024. El pressupost aprovat recull un augment del 2% de les quotes col·legials de l’exercici anterior per a aquest any.

Jordi Triola, president del Col·legi, al seu informe, va realitzar un complet balanç de l’exercici i va agrair a tots els membres de la Junta de Govern, Comissió Permanent, comissions de treball, gerència i secretaria administrativa la seva dedicació i encert per la feina realitzada, destacant el present consolidat, tant col·legialment com econòmicament, amb unes solides expectatives de futur.

Triola, que va presidir la seva darrera Assemblea, atès que no es presenta a la reelecció, en la seva intervenció va manifestar que “hem estat capaços de superar totes les adversitats presentades durant el 2023 i de mantenir el nivell de servei i realitzacions en benefici dels col·legiats”. Així mateix va traslladar les seves sensacions personals després de 10 anys com a president del Col·legi gironí: “espero haver aportat a la institució ni que sigui una petita part de tot el que el Col·legi m’ha donat a mi”.