El pròxim dimarts dia 26 de novembre durem a terme l’acte institucional de la 45a Setmana mundial del mediador d’assegurances, a l’Hotel Palau de Bellavista de Girona. Hi haurà una entrevista amb el mític cantant de Los Mustang, banda musical de referència durant molts anys, Santi Carulla. El conegut periodista gironí Jordi Grau, serà l’encarregat de fer-la sota el lema “La banda sonora de tota una vida”.

Tot seguit, es farà l’homenatge als mediadors veterans, el lliurament de diplomes, a més del lliurament del Premi Sol, que enguany ha arribat a la seva trentena edició, guardó de caràcter anual, que distingeix l’entitat, organisme o institució nacional o internacional que ha destacat per la seva tasca d’enfortiment i defensa de la figura del mediador d’assegurances.

Enguany, com a fet destacable i rellevant, hi haurà la presentació de la sintonia del Col·legi “HI SOM!” .

Aquesta setmana es converteix, cada any, en un punt de trobada on s’hi donen cita els professionals del sector assegurador procedents de diferents punts de Catalunya. És una setmana que ajuda a transmetre a la societat la imatge de servei i professionalitat del mediador d’assegurances. Un lloc d’intercanvi de pensaments, opinions professionals, personals i, si més no, un lloc per conèixer-nos una mica millor, els mediadors d’assegurances, les entitats asseguradores, els pèrits, i els representants de la societat civil gironina i del món empresarial.