El 25 de febrer el nostre Col·legi ha dut a terme l’Assemblea General Ordinària, en la qual es va presentar la Memòria d’Activitats i es van aprovar l’estat de comptes 2020 i el pressupost per a aquest 2021.

Jordi Triola, president de Col·legi, en el seu informe, va realitzar un complet balanç de l’exercici i va agrair a tots els membres de la Junta de Govern, Comissió Permanent, comissions de treball, gerència i secretaria administrativa la seva dedicació i encert en el treball realitzat.

Triola, en la seva intervenció, va manifestar que “l’any passat ha estat un any complex, amb moltes dificultats, però malgrat tot hem pogut prestar tots els serveis als col·legiats, amb altres recursos, però sense deixar d’oferir-ne cap”, destacant que “ens hem adequat a les circumstàncies que ens han marcat els temps convulsos que vivim i hem completat totes les realitzacions que estaven previstes”. Finalment, ha assenyalat que, al seu entendre,”hem demostrat tenir capacitat de reacció i n’hem sortit reforçats i preparats pel que esdevingui, tant professionalment com col·legialment ” i que “l’esperança i la il·lusió són components que mai es poden perdre”.