Un any més el nostre Col·legi farà una campanya de publicitat per potenciar la figura del mediador d’assegurances col·legiat. Els mitjans elegits són ràdio (Catalunya Ràdio i RAC 1), revista GiDONA i xarxes socials.

Les accions començaran aquest mes de juny i finalitzaran el mes de desembre, concentrant el gruix dels impactes publicitaris durant el mes d’octubre coincidint amb la celebració de la 48a Setmana mundial del mediador d’assegurances.

L’objectiu d’aquesta campanya és fer més visible la imatge del mediador col·legiat i arribar als consumidors com a garantia de professionalitat, accessibilitat, resposta a les necessitats asseguradores i defensa dels seus interessos legítims. En definitiva, manifestar que som presents durant tot el procés: contractació, actualització de capitals i cobertures i assistència en la gestió del sinistre, com a veritables assessors.

Aquesta és la vintena acció publicitària en forma de campanya des que el 1981 es realitzés la primera per part de la nostra institució.