25. PÀGINA WEB

Conté informació d’interès per als col·legiats ( a “Serveis” hi trobem la descripció dels serveis que ofereix el Col·legi als seus col·legiats; a la pàgina principal i a “Més notícies” hi trobem informació actualitzada diàriament sobre les notícies i les informacions del sector i del Col·legi; a “Enllaços” hi trobem uns enllaços amb diferents entitats i organismes d’interès en la tasca professional dels col·legiats).

També conté informació adreçada als consumidors (explicació de què és un mediador d’assegurances col·legiat -Ad’a i Cd’a- i del per què cal demanar el seu assessorament -Tots confien en nosaltres-).

També hi trobem la “Guia Professional” dels mediadors col·legiats, així com molta altra informació necessària per a l’activitat professional i empresarial dels col·legiats.

A l’apartat “Entitats Col·laboradores” hi trobem les dades d’aquestes entitats, amb la possibilitat d’anar a la seva pàgina web i de contactar-hi via correu electrònic.
A través de la “Guia Professional” podem contactar amb els col·legiats via correu electrònic i anar al seu lloc web.
Enllaços amb les principals entitats i organismes d’interès per al desenvolupament de l’activitat professional.
Aquesta Guia té una doble finalitat bàsica: dotar els col·legiats d’una eina per quan els calgui posar-se en contacte entre col·legues de professió, i donar una informació als consumidors per quan els calguin els serveis d’un professional de l’assegurança.

LES DADES PERSONALS QUE FIGUREN A LA GUIA PROFESSIONAL DE MEDIADORS D’ASSEGURANCES COL·LEGIATS DE LES COMARQUES GIRONINES NO PODEN UTILITZAR-SE PER A FINS DE PUBLICITAT O PROSPECCIÓ COMERCIAL.

De conformitat amb l’article 28 en relació amb el 3 j) de la vigent LOPD, les dades que es reflecteixen a la Guia Professional són les dades professionals i estrictament necessàries pertanyents al grup professional de mediadors d’assegurances col·legiats al CMA de Girona, sense que existeixin dades addicionals que precisin el consentiment exprés del mateix, advertint que no està permès l’ús d’aquesta informació a efectes comercials o de publicitat, tret que es compti amb el consentiment exprés del col·legiat, incorreguent en responsabilitat legal aquelles persones o entitats que facin ús indegut d’aquesta informació.