Sanitas renova la seva col·laboració amb el nostre Col·legi

El dimecres 14 d’abril va tenir lloc la signatura del protocol de col·laboració per al 2021 entre el nostre Col·legi i Sanitas. Jordi Triola, president de la nostra institució, i Israel Ranero, director Zona Catalunya de Sanitas, van ser els encarregats de dur-la a terme.

Amb la formalització d’aquest protocol es renova l’acord de col·laboració entre les dues entitats, acord que té com a eixos principals el foment de les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances, el suport als actes de caràcter professional que agrupen els mediadors col·legiats i la presència continuada de Sanitas a les diferents accions que el Col·legi realitza.

“Per a Sanitas la mediació professional es tracta d’un canal fonamental. Per això, considerem aquest acord estratègic per a la companyia d’acord a complir amb els nostres objectius a la demarcació”, explica Israel Ranero.

Triola ha manifestat que la renovació de l’acord “reafirma la voluntat de Sanitas de reforçar la figura del mediador col·legiat”, seguint en la línia de “buscar més interaccions i sinergies entre les dues parts”.

A l’acte també hi van assistir Vanessa Tàrraga, coordinadora Canal Mediat, i Roger Munné, responsable Mediació, per part de Sanitas, i Josep M. Torras, gerent del Col·legi.


El Butlletí

Ja s’ha editat el número 153 d’El Butlletí del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona.

Bona lectura!

https://mediadorsdassegurances.cat/wp-content/uploads/2021/04/Butllet%C3%AD%C2%AD-153.pdf


Com construir una cartera de Subsidi

El 8 d’abril, Previsión Mallorquina, entitat col·laboradora del nostre Col·legi, va dur a terme el webinar ‘Com construir una cartera de Subsidi’ adreçat als col·legiats gironins.

L’objectiu d’aquesta sessió era descobrir els avantatges i beneficis de construir una gran cartera de pòlisses de Subsidi.

Jordi Murtra, director territorial de Previsión Mallorquina, fou l’encarregat de fer una descripció sobre xifres, prestacions, indicadors, grups d’interès, sectors afavorits per la pandèmia, beneficis per al mediador… per poder aportar solucions i convertir-nos en uns especialistes en el món dels autònoms i emprenedors.


Previsión Mallorquina, un any més al costat del nostre Col·legi

El 22 de març Jordi Murtra, director territorial Zona Nord Est de Previsión Mallorquina, i Jordi Triola, president del nostre Col·legi, han signat el protocol de col·laboració per al 2021.

Amb la formalització d’aquest protocol es renova l’acord de col·laboració entre les dues entitats en el foment de les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances, el suport als actes de caràcter professional que agrupen els mediadors d’assegurances col·legiats i la presència continuada de l’entitat en les diferents accions que el Col·legi porta a terme com a principals línies.

Per part de l’asseguradora, Murtra ha destacat que des de fa molts anys “és un autèntic plaer compartir estones, accions, formació i projectes amb el Col·legi de Girona”. El nostre president ha manifestat que “comptar amb el suport d’entitats com Previsión Mallorquina, amb una clara vocació de servei al col·legiat i una aposta ferma per la professionalització, té un valor extraordinari”.

En l’acte de signatura hi foren presents, també, Diego Tomás, inspector comercial de Previsión Mallorquina, i el gerent de la nostra institució, Josep M. Torras.


Fast360

El dijous 11 de març Gecose Software, entitat col·laboradora del nostre Col·legi, va dur a terme la presentació “Fast360, el camí a la veritable digitalització” on s’ha explicat les principals característiques de la nova plataforma de gestió per a empreses de mediació d’assegurances.

L’equip d’R+D de Gecose Software ha dedicat més de tres anys a la creació de Fast360, la nova generació de programari que dóna solució a les necessitats dels negocis de mediació, sigui quina sigui la seva mida, per a la pròxima dècada.


Consell de Col·legis catalans

El 10 de març va tenir lloc la primera reunió del consell rector del Consell de Col·legis catalans, sota la presidència de Jordi Triola, president del nostre Col·legi. Aspectes com la dificultat en l’assegurament de les empreses de residus o els fons europeus han estat alguns del temes tractats en la reunió.


AXA i el nostre Col·legi renoven el seu conveni de col·laboració

AXA i el nostre Col·legi continuen la seva estratègia conjunta de reforç de la mediació professional després de la signatura del conveni de col·laboració segellat per Fernando García Arias com a director de Canal Corredors Territorial Catalunya de l’asseguradora i el nostre president, Jordi Triola.

Amb la formalització d’aquest protocol es renova l’acord de col·laboració entre les dues entitats en el foment de les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances, el suport als actes de caràcter professional que agrupen els mediadors d’assegurances col·legiats, i la presència continuada de l’entitat en les diferents accions que el Col·legi porta a terme com a principals línies.

AXA, va aprofitar l’ocasió per reafirmar el compromís amb la mediació professional i l’objectiu de convertir-se en la companyia preferida pels distribuïdors gràcies a la seva forta aposta per la competitivitat, estabilitat i el servei. Per part nostra es va ressaltar la proximitat i suport a la institució col·legial i a tot el col·lectiu com a valors destacats de l’asseguradora.


Col·laboració DGPFAT – Col·legi de Girona

Enguany la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor ha introduït la novetat que permet al mediador d’assegurances nomenar representant per a la tramitació de la seva DEC.

El dia 15 de febrer es va fer una prova pilot per verificar-ne el funcionament, on hi va participar el nostre col·legiat, Joan Nogué, la subdirecció general d’Entitats Asseguradores i Mediadors, i el nostre Col·legi.


Gecose Software s’incorpora com a entitat col·laboradora

Gecose Software, empresa amb més de tres dècades d’experiència en el desenvolupament de solucions de gestió per a la mediació d’assegurances, va fer oficial el dia 8 de febrer la seva incorporació com a Entitat Col·laboradora del nostre Col·legi.

L’acte de signatura d’aquest acord es va celebrar a distància, a causa de les mesures de prudència que exigeix l’actual situació de pandèmia. A través d’una videoconferència, Jordi Triola, president del Col·legi, i Joan Benet, CEO de Gecose Software, van procedir a culminar la formalització a distància de l’entesa entre les entitats que representen.

Triola va agrair el suport de Gecose Software al Col·legi i va destacar que “la tecnologia és un factor estratègic per al futur de les empreses de mediació, especialment en l’entorn d’un món que aprofundeix cada cop més en la digitalització i l’ús intel·ligent de les dades”.

Per la seva part, Benet va destacar la bona relació que “sempre hem tingut amb el Col·legi de Girona”. El CEO de Gecose va assegurar que “aquest és un pas que volíem fer des de fa temps”. Benet afirma que “volem estar més a prop dels professionals de la mediació gironina i contribuir al seu creixement des de la nostra experiència en l’àmbit de la tecnologia, transformació digital i la gestió aplicada”.


Pòlissa d’RC professional per a agents d’assegurances

El nostre Col·legi, a través del Consejo General, posa a disposició de tots els agents d’assegurances exclusius col·legiats una pòlissa de responsabilitat civil professional, única en el mercat assegurador.

Trobaràs tota la informació a: https://www.cgpa-europe.es/consejo-general/


Empresarial Girona Televisió

Al capítol número 6, corresponent a la quarta temporada del programa EG.TV de l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona, hi apareix una entrevista al president del nostre Col·legi, Jordi Triola.

Podeu accedir-hi clicant a: https://www.aeeg.cat/ca/eg-tv-2/temporada-4/eg-tv-temporada-2020-programa-06/


Mesures per a la prevenció de contagis

Aquestes són les mesures per a la prevenció de contagis per SARS-COV-2 Mediació – Directrius i Recomanacions, que AEMES ha preparat. És un document que reuneix, sense perjudici de la legislació vigent, directrius i recomanacions a aplicar per les empreses de mediació d’assegurances per minorar de cares a l’activitat en el centre de treball els riscos de contagi del virus SARS-COV-2.

https://mediadorsdassegurances.cat/wp-content/uploads/2020/06/Guia-Medidas-Prevencion-contra-Contagios-1.pdf
Estem segurs

La Unió Espanyola d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores (UNESPA), associació que aplega gairebé 200 asseguradores i reasseguradores que signifiquen aproximadament el 98 % del negoci assegurador en el mercat espanyol, porta a terme una campanya de comunicació per apropar l’assegurança a la societat, millorar la seva imatge, promoure canvis en el seu funcionament i conscienciar de la necessitat de cobrir els riscos als que ens enfrontem.

http://www.estamos-seguros.es/


Formació anual obligatòria

Us recordem l’obligació de la formació contínua per a l’exercici de les funcions de les persones que integren els nivells 1, 2 i 3 del Reial Decret 287/2021, de 20 d’abril, sobre formació, i de la Resolució de la DGSFP de 18.2.2011 pels qual s’estableixen els requisits i principis bàsics dels programes de formació per als mediadors d’assegurances, corredors de reassegurances i altres persones que participin directament en la mediació de les assegurances i reassegurances privades.

Us recordem que teniu a la vostra disposició un ampli ventall de cursos en línia, la informació dels quals la trobareu en un dels bàners d’aquest web o a l’enllaç https://mediadorsdassegurances.cat/cursosenlinea

Per als col·legiats, i treballadors i familiars de col·legiats, l’import de la matrícula d’aquests cursos rep una important bonificació si es contracta a través del nostre col·legi. Consulteu-nos per ampliar la informació.


Assegurem-nos-en

Aquí pots trobar tots els articles de la secció ‘Assegurem-nos-en’ publicats a la nostra revista col·legial. És un apartat de pautes lingüístiques anomenat Qüestions de llengua, amb temes i exemples adaptats a la realitat professional dels mediadors d’assegurances, i l’apartat Recursos, amb informacions sobre novetats relacionades amb la llengua que poden ser útils a l’hora d’utilitzar el català en la nostra professió. La redacció va a càrrec de la Direcció General de Política Lingüística i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Període 2002-2012:    Període 2012-actualitat


Mediador d’assegurances al Diccionari de la RAE

https://www.youtube.com/watch?v=byeoOFSfHk0&feature=youtu.be


La importància de l’estalvi per a la jubilació

Interessant video d’UNESPA sobre la importància de l’estalvi per a la jubilació:https://www.youtube.com/watch?v=oeJ36Kbn9NI&feature=youtu.be

Entitats Col·laboradores