Concurs de dibuix de Nadal

Tens fills/filles, nebots/odes o néts/nétes?
Si tenen fins a 12 anys anima’ls a participar en la 12a edició del Concurs de dibuix de Nadal.
Es lliuraran tres premis, un per a cada categoria.
Els dibuixos guanyadors seran triats per confeccionar la felicitació de Nadal que el Col·legi enviarà als seus col·legiats.
Tots els participants rebran un regal per la seva participació.
Data límit per presentar els dibuixos: 15 de desembre de 2020
Consulta’n les bases: https://mediadorsdassegurances.cat/wp-content/uploads/2020/11/Bases-concurs-dibuix-Nadal-2020.pdf


Mapfre i el nostre Col·legi, un any més de col·laboració

El 26 d’octubre el nostre Col·legi i Mapfre han signat el protocol de col·laboració amb l’objectiu de fomentar les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances, el suport als actes de caràcter professional que agrupen els mediadors d’assegurances col·legiats i la presència continuada de l’entitat en les diferents accions que el Col·legi realitza.

La signatura de renovació ha anat a càrrec del nostre president, Jordi Triola, i de Joaquim Teixidó, director territorial Catalunya Nord de Mapfre. A l’acte també hi han assistit Francesc Blanch i Àngel Pagès, director Oficina Girona i executiu comptes Oficina Girona-Corredors, respectivament, per part de l’asseguradora, i Xavier Curós i Jordi Casagran, vicepresidents de la nostra institució.


Pòlissa d’RC professional per a agents d’assegurances

El nostre Col·legi, a través del Consejo General, posa a disposició de tots els agents d’assegurances col·legiats una pòlissa exclusiva de responsabilitat civil professional, única en el mercat assegurador.

Aquest pòlissa té la finalitat de garantir la responsabilitat que pugui derivar-se per a un agent d’assegurances en l’exercici de la seva activitat, tal com es descriu a l’article 143 del Reial Decret-llei 3/2020, de 4 de febrer, de mesures urgents que va incorporar a l’ordenament jurídic espanyol la directiva europea en matèria de distribució d’assegurances.

Trobaràs tota la informació a: https://mediadores.info/nuestros-servicios/seguro-de-responsabilidad-civil-profesional/


El Butlletí

Ja s’ha editat el número 151 d’El Butlletí del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona.

Bona lectura!

https://mediadorsdassegurances.cat/wp-content/uploads/2020/10/BUTLLET%C3%AD-n%C3%BAm.-151-3r-trimestre.pdf


Allianz renova la col·laboració amb el nostre Col·legi

El dia 14 d’octubre va tenir lloc la signatura del protocol de col·laboració entre el nostre Col·legi i Allianz. Jordi Triola, president de la nostra institució i José Miguel Echevarria, director comercial Catalunya i Illes d’Allianz, van ser els encarregats de dur-la a terme.

Amb la formalització d’aquest protocol es renova l’acord de col·laboració entre les dues entitats, acord que té com a eixos principals el foment de les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances, el suport als actes de caràcter professional que agrupen els mediadors col·legiats i la presència continuada de l’asseguradora en les diferents accions que el Col·legi realitza. Per part de l’asseguradora es va palesar el compromís amb la mediació i la voluntat de ser pròxims amb aquest canal professional.

A l’acte protocol·lari també hi van ser presents Jordi Josep Ortiz, responsable de l’oficina de desenvolupament comercial DC Catalunya i Illes, i Victor Pardos, director de la sucursal Girona, per part de l’asseguradora, i Jordi Casagran i Josep M. Torras, vicepresident i gerent del nostre Col·legi, respectivament.


Empresarial Girona Televisió

Al capítol número 6, corresponent a la quarta temporada del programa EG.TV de l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona, hi apareix una entrevista al president del nostre Col·legi, Jordi Triola.

Podeu accedir-hi clicant a: https://www.aeeg.cat/ca/eg-tv-2/temporada-4/eg-tv-temporada-2020-programa-06/


Mesures per a la prevenció de contagis

Aquestes són les mesures per a la prevenció de contagis per SARS-COV-2 Mediació – Directrius i Recomanacions, que AEMES ha preparat. És un document que reuneix, sense perjudici de la legislació vigent, directrius i recomanacions a aplicar per les empreses de mediació d’assegurances per minorar de cares a l’activitat en el centre de treball els riscos de contagi del virus SARS-COV-2.

https://mediadorsdassegurances.cat/wp-content/uploads/2020/06/Guia-Medidas-Prevencion-contra-Contagios-1.pdf


Nova acció dins del programa EFEC

Continuant amb la participació del nostre Col·legi en el programa d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC) de l’Institut d’Estudis Financers, concretament al taller “N’estàs segur?”, on s’explica de què ens protegeixen les assegurances i quines són obligatòries, el 22 de maig, Antoni Godoy, expresident del nostre Col·legi, va dur a terme aquest taller, en format online, adreçat als alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Santiago Sobrequés, de Girona.


Moltes gràcies

Moltes gràcies, entitats col·laboradores, pel vostre a suport al Col·legi, als col·legiats i a tota la societat.
https://mediadorsdassegurances.cat/entitats/


ICF- Avalis liquiditat COVID-19

El Consell de Col·legis de Mediadors d’Assegurances de Catalunya, amb el suport de la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat de Catalunya, ha realitzat gestions amb l’Institut Català de Finances per tal de facilitar l’accés dels professionals i les empreses de mediació a la línea de finançament destinada a finançar les necessitats de circulant i assegurar el manteniment de llocs de treball d’autònoms i pimes afectats per la crisi de la COVID-19.

Més informació a:

http://www.icf.cat/ca/productes-financers/prestecs/icf-avalis-liquiditat-covid-19/


Nova acció dins del programa EFEC

Continuant amb la participació del nostre Col·legi en el programa d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC) de l’Institut d’Estudis Financers, concretament al taller “N’estàs segur?”, on s’explica de quina ens protegeixen les assegurances i quines són obligatoris, el dia 11 de març, Joan Nogué, membre de la Comissió Permanent, va dur a terme aquest taller -dirigit als alumnes de Optativa Emprendeduría- al centre educatiu Institut Narcís Xifra i Masmitjà, de Girona.


N’estàs segur?

El nostre Col·legi enguany ha començat a participar en el programa d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC) de l’Institut d’Estudis Financers, concretament en el taller “N’estàs segur?”, on s’explica de què ens protegeixen les assegurances i quines són obligatòries.

El dia 20 de febrer, Antoni Godoy, expresident de la nostra institució, va dur a terme aquest taller -adreçat als alumnes de 4t d’ESO- al Col·legi Pompeu Fabra de Salt.

Bon feina!
Estem segurs

La Unió Espanyola d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores (UNESPA), associació que aplega gairebé 200 asseguradores i reasseguradores que signifiquen aproximadament el 98 % del negoci assegurador en el mercat espanyol, porta a terme una campanya de comunicació per apropar l’assegurança a la societat, millorar la seva imatge, promoure canvis en el seu funcionament i conscienciar de la necessitat de cobrir els riscos als que ens enfrontem.

http://www.estamos-seguros.es/


Formació triennal obligatòria

Us recordem l’obligació de la formació contínua per a l’exercici de les funcions de les persones que integren les categories B i C del Reial Decret 764/2010, d’11 de juny, sobre competència professional, i de la Resolució de la DGSFP de 18.2.2011 pels qual s’estableixen els requisits i principis bàsics dels programes de formació per als mediadors d’assegurances, corredors de reassegurances i altres persones que participin directament en la mediació de les assegurances i reassegurances privades.

Us recordem que teniu a la vostra disposició un ampli ventall de cursos en línia, la informació dels quals la trobareu en un dels bàners d’aquest web o a l’enllaç https://mediadorsdassegurances.cat/cursosenlinea

Per als col·legiats, i treballadors i familiars de col·legiats, l’import de la matrícula d’aquests cursos rep una important bonificació si es contracta a través del nostre col·legi. Consulteu-nos per ampliar la informació.


Assegurem-nos-en

Aquí pots trobar tots els articles de la secció ‘Assegurem-nos-en’ publicats a la nostra revista col·legial. És un apartat de pautes lingüístiques anomenat Qüestions de llengua, amb temes i exemples adaptats a la realitat professional dels mediadors d’assegurances, i l’apartat Recursos, amb informacions sobre novetats relacionades amb la llengua que poden ser útils a l’hora d’utilitzar el català en la nostra professió. La redacció va a càrrec de la Direcció General de Política Lingüística i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Període 2002-2012:    Període 2012-actualitat


Mediador d’assegurances al Diccionari de la RAE

https://www.youtube.com/watch?v=byeoOFSfHk0&feature=youtu.be


La importància de l’estalvi per a la jubilació

Interessant video d’UNESPA sobre la importància de l’estalvi per a la jubilació:https://www.youtube.com/watch?v=oeJ36Kbn9NI&feature=youtu.be

Entitats Col·laboradores