Tocar el color. La renovació del pastel

Mapfre -entitat col·laboradora del nostre col·legi- ha tingut la deferència, un any més, de convidar als col·legiats i persones vinculades al nostre Col·legi a una visita privada guiada a la sala d’exposicions de Fundació MAPFRE de Barcelona (Casa Garriga Nogués). Enguany es visitarà l’exposició ‘Tocar el color. La renovació del pastel’. La visita tindrà lloc el dimarts 10 de desembre de 2019, a les 8 del vespre.

Sense ànim exhaustiu, però des d’una perspectiva internacional, aquesta exposició proposa analitzar el lloc del pastel davant la venerable pintura a l’oli, així com les raons que van portar a diversos artistes dels segles XIX i XX a recórrer a aquest mitjà i a reivindicar-ho. Articulada en 10 seccions cronològiques, la mostra posa en relleu els principals moments i les màximes figures del renaixement del pastel en la primera modernitat, un moment que va convertir aquesta tècnica en un art per mèrit propi.

Més endavant enviarem la convocatòria a fi que es facin les reserves corresponents. Les places són limitades.


Cristalbox i el nostre col·legi renoven la col·laboració

El nostre Col·legi i Cristalbox, empresa especialista en reparació de vidres de l’automòbil, han renovat, un any més, el seu protocol de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir l’acord de cooperació existent entre les dues entitats basat en un pla d’actuacions consistent en actes i jornades formatives, així com d’oportunitat de negoci i serveis per a tots dos col·lectius.

Jordi Triola, president de la nostra institució, i Oscar Castillejo, responsable del Departament Comercial de Cristalbox, han estat els encarregats de fer-ho.


Finalistes del Premi Sol 2019

Com ja coneixeu, l’any 1990 el nostre col·legi va instaurar el Premi Sol. Aquest premi es concedeix a l’entitat, organisme o institució d’àmbit nacional o internacional que s’hagi destacat per la seva tasca d’enfortiment i defensa de la figura del mediador col·legiat i en les seves relacions amb el nostre Col·legi.

Complint el que s’assenyala a les bases del premi a la nostra revista col·legial corresponent al segon trimestre, s’han publicat els finalistes que optaran al Premi Sol 2019. Aquests són: Axa, Pool Español de Riesgos Medioambientales i Consorci per a la Normalització Lingüística.

El lliurament tindrà lloc durant l’acte institucional de la 45a Setmana Mundial del Mediador d’Assegurances.


El Butlletí

Ja s’ha editat el número 146 d’El Butlletí del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona.

Bona lectura!

https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=https://mediadorsdassegurances.cat/wp-content/uploads/2019/07/BUTLLET%C3%8D-146.pdf&hl=ca

Pòlissa d’RC professional per a agents d’assegurances

El Consejo General de los Colegios de Mediadores de Seguros ofereix a tots els agents d’assegurances col·legiats un pòlissa exclusiva de responsabilitat civil professional, única al mercat assegurador. Aquesta pòlissa té per objecte garantir la responsabilitat civil professional que pugui derivar-se per a un agent d’assegurances en l’exercici de la seva activitat tal com es descriu a l’article 18 de la Llei 26/2006 de Mediació d’assegurances i reassegurances privades.

Trobareu tota la informació a: http://segurorcagentes.com/


30 anys de firmes convidades

A la darrera edició de la Setmana mundial del mediador d’assegurances, com a fet especial, es van celebrar els 30 anys de la secció “Firma convidada” de la revista que edita el nostre col·legi, amb la projecció d’un vídeo creat per a l’ocasió així com l’obsequi a tots els assistents d’un llibre commemoratiu d’aquesta efemèride.

Podeu visionar el vídeo en aquest enllaç: https://youtu.be/iDa1wiqsIj8

A les oficines del Col·legi, teniu un exemplar del llibre a la vostra disposició.


Estem segurs

La Unió Espanyola d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores (UNESPA), associació que representa 233 entitats amb una quota de mercat del 97%, ha iniciat una campanya de comunicació per apropar l’assegurança a la societat, millorar la seva imatge, promoure canvis en el seu funcionament i conscienciar de la necessitat de cobrir els riscos als que ens enfrontem.

http://www.estamos-seguros.es/


Formació triennal obligatòria

Us recordem l’obligació de la formació contínua per a l’exercici de les funcions de les persones que integren les categories B i C del Reial Decret 764/2010, d’11 de juny, sobre competència professional, i de la Resolució de la DGSFP de 18.2.2011 pels qual s’estableixen els requisits i principis bàsics dels programes de formació per als mediadors d’assegurances, corredors de reassegurances i altres persones que participin directament en la mediació de les assegurances i reassegurances privades.

Us recordem que teniu a la vostra disposició un ampli ventall de cursos en línia, la informació dels quals la trobareu en un dels bàners d’aquest web o a l’enllaç https://mediadorsdassegurances.cat/cursosenlinea

Per als col·legiats, i treballadors i familiars de col·legiats, l’import de la matrícula d’aquests cursos rep una important bonificació si es contracta a través del nostre col·legi. Consulteu-nos per ampliar la informació.


Mediador d’assegurances al Diccionari de la RAE

https://www.youtube.com/watch?v=byeoOFSfHk0&feature=youtu.be


La importància de l’estalvi per a la jubilació

Interessant video d’UNESPA sobre la importància de l’estalvi per a la jubilació:https://www.youtube.com/watch?v=oeJ36Kbn9NI&feature=youtu.be

Entitats Col·laboradores