Cristalbox i el nostre col·legi renoven la col·laboració

El nostre Col·legi i Cristalbox, empresa especialista en reparació de vidres de l’automòbil, han renovat, un any més, el seu protocol de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir l’acord de cooperació existent entre les dues entitats basat en un pla d’actuacions consistent en actes i jornades formatives, així com d’oportunitat de negoci i serveis per a tots dos col·lectius.

Jordi Triola, president de la nostra institució, i Oscar Castillejo, responsable del Departament Comercial de Cristalbox, han estat els encarregats de fer-ho.


Calendari de formació (2n semestre de 2019)

Ja podeu consultar el calendari d’actes de formació i reciclatge professional corresponent al segon semestre de 2019.
https://mediadorsdassegurances.cat/wp-content/uploads/2019/07/Calendari-Formatiu-2n-semestre-2019.pdf


Previsora General renova la col·laboració per al 2019

El nostre Col·legi i Previsora General han signat el protocol de col·laboració per a aquest 2019 amb l’objectiu de fomentar les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances, el suport als actes de caràcter professional que agrupen els mediadors d’assegurances col·legiats i la presència continuada de l’entitat en les diferents accions que el Col·legi realitza.

La signatura de renovació va anar a càrrec del nostre president, Jordi Triola, i Oscar Martínez, director territorial de Catalunya, Aragó i Nord de Previsora General. A l’acte també va assistir-hi Juan Carlos Aguilera, comercial representació Barcelona i Catalunya Nord de la mutualitat.


Finalistes del Premi Sol 2019

Com ja coneixeu, l’any 1990 el nostre col·legi va instaurar el Premi Sol. Aquest premi es concedeix a l’entitat, organisme o institució d’àmbit nacional o internacional que s’hagi destacat per la seva tasca d’enfortiment i defensa de la figura del mediador col·legiat i en les seves relacions amb el nostre Col·legi.

Complint el que s’assenyala a les bases del premi a la nostra revista col·legial corresponent al segon trimestre, s’han publicat els finalistes que optaran al Premi Sol 2019. Aquests són: Axa, Pool Español de Riesgos Medioambientales i Consorci per a la Normalització Lingüística.

El lliurament tindrà lloc el pròxim 17 d’octubre, durant l’acte institucional de la 45a Setmana Mundial del Mediador d’Assegurances.


El Butlletí

Ja s’ha editat el número 146 d’El Butlletí del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona.

Bona lectura!

https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=https://mediadorsdassegurances.cat/wp-content/uploads/2019/07/BUTLLET%C3%8D-146.pdf&hl=ca

Reale Seguros i el nostre Col·legi renoven el seu acord de col·laboració

El nostre Col·legi i Reale Seguros han renovat el seu protocol de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir la relació que mantenen ambdues institucions i fomentar el desenvolupament comercial dels mediadors.

Jordi Triola, president del Col·legi, i Alfredo Espejo, director Sucursal Girona, de Reale Seguros, han estat els encarregats de dur a terme la renovació de l’acord de col·laboració entre les dues entitats.


Pòlissa d’RC professional per a agents d’assegurances

El Consejo General de los Colegios de Mediadores de Seguros ofereix a tots els agents d’assegurances col·legiats un pòlissa exclusiva de responsabilitat civil professional, única al mercat assegurador. Aquesta pòlissa té per objecte garantir la responsabilitat civil professional que pugui derivar-se per a un agent d’assegurances en l’exercici de la seva activitat tal com es descriu a l’article 18 de la Llei 26/2006 de Mediació d’assegurances i reassegurances privades.

Trobareu tota la informació a: http://segurorcagentes.com/


Seguros Bilbao, un any més al nostre costat

Jordi Triola, president del nostre Col·legi, i Ramon Ferrer, director territorial de Seguros Bilbao, han renovat el protocol de col·laboració entre ambdues entitats per enfortir la nostra relació i promoure el desenvolupament comercial dels mediadors gironins.

Amb la signatura del protocol per a aquest 2019, es permet el foment de les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances, el suport als actes de caràcter professional que agrupen els mediadors d’assegurances col·legiats i la presència continuada de l’entitat en les diferents accions que el Col·legi realitza.


30 anys de firmes convidades

A la darrera edició de la Setmana mundial del mediador d’assegurances, com a fet especial, es van celebrar els 30 anys de la secció “Firma convidada” de la revista que edita el nostre col·legi, amb la projecció d’un vídeo creat per a l’ocasió així com l’obsequi a tots els assistents d’un llibre commemoratiu d’aquesta efemèride.

Podeu visionar el vídeo en aquest enllaç: https://youtu.be/iDa1wiqsIj8

A les oficines del Col·legi, teniu un exemplar del llibre a la vostra disposició.


Estem segurs

La Unió Espanyola d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores (UNESPA), associació que representa 233 entitats amb una quota de mercat del 97%, ha iniciat una campanya de comunicació per apropar l’assegurança a la societat, millorar la seva imatge, promoure canvis en el seu funcionament i conscienciar de la necessitat de cobrir els riscos als que ens enfrontem.

http://www.estamos-seguros.es/


Formació triennal obligatòria

Us recordem l’obligació de la formació contínua per a l’exercici de les funcions de les persones que integren les categories B i C del Reial Decret 764/2010, d’11 de juny, sobre competència professional, i de la Resolució de la DGSFP de 18.2.2011 pels qual s’estableixen els requisits i principis bàsics dels programes de formació per als mediadors d’assegurances, corredors de reassegurances i altres persones que participin directament en la mediació de les assegurances i reassegurances privades.

Us recordem que teniu a la vostra disposició un ampli ventall de cursos en línia, la informació dels quals la trobareu en un dels bàners d’aquest web o a l’enllaç https://mediadorsdassegurances.cat/cursosenlinea

Per als col·legiats, i treballadors i familiars de col·legiats, l’import de la matrícula d’aquests cursos rep una important bonificació si es contracta a través del nostre col·legi. Consulteu-nos per ampliar la informació.


Mediador d’assegurances al Diccionari de la RAE

https://www.youtube.com/watch?v=byeoOFSfHk0&feature=youtu.be


La importància de l’estalvi per a la jubilació

Interessant video d’UNESPA sobre la importància de l’estalvi per a la jubilació:https://www.youtube.com/watch?v=oeJ36Kbn9NI&feature=youtu.be

Entitats Col·laboradores