AXA i el nostre Col·legi renoven el seu conveni de col·laboració

AXA i el nostre Col·legi continuen la seva estratègia conjunta de reforç de la mediació professional després de la signatura del conveni de col·laboració segellat per Fernando García Arias com a director de Canal Corredors Territorial Catalunya de l’asseguradora i el nostre president, Jordi Triola.

Amb la formalització d’aquest protocol es renova l’acord de col·laboració entre les dues entitats en el foment de les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances, el suport als actes de caràcter professional que agrupen els mediadors d’assegurances col·legiats, i la presència continuada de l’entitat en les diferents accions que el Col·legi porta a terme com a principals línies.

AXA, va aprofitar l’ocasió per reafirmar el compromís amb la mediació professional i l’objectiu de convertir-se en la companyia preferida pels distribuïdors gràcies a la seva forta aposta per la competitivitat, estabilitat i el servei. Per part nostra es va ressaltar la proximitat i suport a la institució col·legial i a tot el col·lectiu com a valors destacats de l’asseguradora.


Col·laboració DGPFAT – Col·legi de Girona

Enguany la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor ha introduït la novetat que permet al mediador d’assegurances nomenar representant per a la tramitació de la seva DEC.

El dia 15 de febrer es va fer una prova pilot per verificar-ne el funcionament, on hi va participar el nostre col·legiat, Joan Nogué, la subdirecció general d’Entitats Asseguradores i Mediadors, i el nostre Col·legi.


Gecose Software s’incorpora com a entitat col·laboradora

Gecose Software, empresa amb més de tres dècades d’experiència en el desenvolupament de solucions de gestió per a la mediació d’assegurances, va fer oficial el dia 8 de febrer la seva incorporació com a Entitat Col·laboradora del nostre Col·legi.

L’acte de signatura d’aquest acord es va celebrar a distància, a causa de les mesures de prudència que exigeix l’actual situació de pandèmia. A través d’una videoconferència, Jordi Triola, president del Col·legi, i Joan Benet, CEO de Gecose Software, van procedir a culminar la formalització a distància de l’entesa entre les entitats que representen.

Triola va agrair el suport de Gecose Software al Col·legi i va destacar que “la tecnologia és un factor estratègic per al futur de les empreses de mediació, especialment en l’entorn d’un món que aprofundeix cada cop més en la digitalització i l’ús intel·ligent de les dades”.

Per la seva part, Benet va destacar la bona relació que “sempre hem tingut amb el Col·legi de Girona”. El CEO de Gecose va assegurar que “aquest és un pas que volíem fer des de fa temps”. Benet afirma que “volem estar més a prop dels professionals de la mediació gironina i contribuir al seu creixement des de la nostra experiència en l’àmbit de la tecnologia, transformació digital i la gestió aplicada”.


El Butlletí

Ja s’ha editat el número 152 d’El Butlletí del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona.

Bona lectura!

https://mediadorsdassegurances.cat/wp-content/uploads/2021/01/Butllet%C3%AD-%C2%81-152.pdf


Pòlissa d’RC professional per a agents d’assegurances

El nostre Col·legi, a través del Consejo General, posa a disposició de tots els agents d’assegurances exclusius col·legiats una pòlissa de responsabilitat civil professional, única en el mercat assegurador.

Trobaràs tota la informació a: https://www.cgpa-europe.es/consejo-general/


Empresarial Girona Televisió

Al capítol número 6, corresponent a la quarta temporada del programa EG.TV de l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona, hi apareix una entrevista al president del nostre Col·legi, Jordi Triola.

Podeu accedir-hi clicant a: https://www.aeeg.cat/ca/eg-tv-2/temporada-4/eg-tv-temporada-2020-programa-06/


Mesures per a la prevenció de contagis

Aquestes són les mesures per a la prevenció de contagis per SARS-COV-2 Mediació – Directrius i Recomanacions, que AEMES ha preparat. És un document que reuneix, sense perjudici de la legislació vigent, directrius i recomanacions a aplicar per les empreses de mediació d’assegurances per minorar de cares a l’activitat en el centre de treball els riscos de contagi del virus SARS-COV-2.

https://mediadorsdassegurances.cat/wp-content/uploads/2020/06/Guia-Medidas-Prevencion-contra-Contagios-1.pdf
Estem segurs

La Unió Espanyola d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores (UNESPA), associació que aplega gairebé 200 asseguradores i reasseguradores que signifiquen aproximadament el 98 % del negoci assegurador en el mercat espanyol, porta a terme una campanya de comunicació per apropar l’assegurança a la societat, millorar la seva imatge, promoure canvis en el seu funcionament i conscienciar de la necessitat de cobrir els riscos als que ens enfrontem.

http://www.estamos-seguros.es/


Formació triennal obligatòria

Us recordem l’obligació de la formació contínua per a l’exercici de les funcions de les persones que integren les categories B i C del Reial Decret 764/2010, d’11 de juny, sobre competència professional, i de la Resolució de la DGSFP de 18.2.2011 pels qual s’estableixen els requisits i principis bàsics dels programes de formació per als mediadors d’assegurances, corredors de reassegurances i altres persones que participin directament en la mediació de les assegurances i reassegurances privades.

Us recordem que teniu a la vostra disposició un ampli ventall de cursos en línia, la informació dels quals la trobareu en un dels bàners d’aquest web o a l’enllaç https://mediadorsdassegurances.cat/cursosenlinea

Per als col·legiats, i treballadors i familiars de col·legiats, l’import de la matrícula d’aquests cursos rep una important bonificació si es contracta a través del nostre col·legi. Consulteu-nos per ampliar la informació.


Assegurem-nos-en

Aquí pots trobar tots els articles de la secció ‘Assegurem-nos-en’ publicats a la nostra revista col·legial. És un apartat de pautes lingüístiques anomenat Qüestions de llengua, amb temes i exemples adaptats a la realitat professional dels mediadors d’assegurances, i l’apartat Recursos, amb informacions sobre novetats relacionades amb la llengua que poden ser útils a l’hora d’utilitzar el català en la nostra professió. La redacció va a càrrec de la Direcció General de Política Lingüística i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Període 2002-2012:    Període 2012-actualitat


Mediador d’assegurances al Diccionari de la RAE

https://www.youtube.com/watch?v=byeoOFSfHk0&feature=youtu.be


La importància de l’estalvi per a la jubilació

Interessant video d’UNESPA sobre la importància de l’estalvi per a la jubilació:https://www.youtube.com/watch?v=oeJ36Kbn9NI&feature=youtu.be

Entitats Col·laboradores