Plus Ultra Seguros i el nostre Col·legi renoven el seu acord de col·laboració

El nostre Col·legi i Plus Ultra Seguros han renovat el seu protocol de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir la relació que mantenen ambdues institucions i fomentar el desenvolupament comercial dels mediadors.

Durant l’acte de la signatura, Jordi Triola, president del Col·legi, i Miquel Cortegano, director territorial de Catalunya i Aragó de Plus Ultra Assegurances, han estat els encarregats de dur a terme la renovació de l’acord de col·laboració entre les dues entitats. A l’acte també hi ha assistit Lluís Martí, director de la sucursal Girona de l’asseguradora.

“La signatura d’aquest acord ratifica el nostre suport a la mediació i facilita que les dues entitats puguin unir esforços en la professionalització i desenvolupament dels mediadors, ha explicat Cortegano. Així mateix, Triola ha destacat “l’excel·lent relació que, des de fa molts anys, el Col·legi de Girona i Plus Ultra Seguros han mantingut, així com el suport i implicació de la mateixa en totes les accions i iniciatives col·legials en pro del sector assegurador”.

La signatura del protocol de col·laboració per a aquest 2019, que ha tingut lloc a les instal·lacions del col·legi, permetrà el foment de les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances, el suport als actes de caràcter professional que agrupen els mediadors d’assegurances col·legiats, i la presència continuada de l’entitat en les diferents accions que el Col·legi realitza.


El Butlletí

Ja s’ha editat el número 145 d’El Butlletí del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona.

Bona lectura!

https://mediadorsdassegurances.cat/wp-content/uploads/2019/04/BUTLLET%C3%8D-145-1r-trimestre-2019.pdf


Xerrada sobre assegurances

El dia 29 de març, a la sala d’actes de l’Esplai ‘La Caixa’, d’Olot, Salvador Curós -col·legiat i exvicepresident del nostre Col·legi- va dur a terme una xerrada sobre assegurances. La importància del mediador d’assegurances i l’assegurança de l’habitatge varen ser els dos grans blocs que va tenir la intervenció del senyor Curós.


AXA renova la col·laboració amb el nostre Col·legi

El dia 18 de febrer va tenir lloc la signatura del protocol de col·laboració per al 2019 entre el nostre Col·legi i AXA. El nostre president, Jordi Triola, i el Sr. Javier Quesada, director Canal Corredors Catalunya d’AXA, van ser els encarregats de dur-la a terme.

Amb la formalització d’aquest protocol es renova l’acord de col·laboració entre les dues entitats, acord que té com a eixos principals el foment de les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances, el suport als actes de caràcter professional que agrupen els mediadors col·legiats i la presència continuada de l’entitat en les diferents accions que el Col·legi realitza.

A l’acte protocol·lari també van assistir-hi Lidia Carballo -directora RR.HH.- i Joaquim Sidera -director zona corredors- de la Territorial Catalunya, per part de l’asseguradora, i Abraham Simon i Josep M. Torras, responsable de formació i gerent, respectivament, per part de la nostra institució.


Calendari de formació (1r semestre de 2019)

Ja podeu consultar el calendari d’actes de formació i reciclatge professional corresponent al primer semestre de 2019.

https://mediadorsdassegurances.cat/wp-content/uploads/2018/12/Calendari-Formaci%C3%B3-i-reciclatge-professional-1r-semestre-2019.pdf


30 anys de firmes convidades

A la darrera edició de la Setmana mundial del mediador d’assegurances, com a fet especial, es van celebrar els 30 anys de la secció “Firma convidada” de la revista que edita el nostre col·legi, amb la projecció d’un vídeo creat per a l’ocasió així com l’obsequi a tots els assistents d’un llibre commemoratiu d’aquesta efemèride.

Podeu visionar el vídeo en aquest enllaç: https://youtu.be/iDa1wiqsIj8

A les oficines del Col·legi, teniu un exemplar del llibre a la vostra disposició.


Estem segurs

La Unió Espanyola d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores (UNESPA), associació que representa 233 entitats amb una quota de mercat del 97%, ha iniciat una campanya de comunicació per apropar l’assegurança a la societat, millorar la seva imatge, promoure canvis en el seu funcionament i conscienciar de la necessitat de cobrir els riscos als que ens enfrontem.

http://www.estamos-seguros.es/


Formació triennal obligatòria

Us recordem l’obligació de la formació contínua per a l’exercici de les funcions de les persones que integren les categories B i C del Reial Decret 764/2010, d’11 de juny, sobre competència professional, i de la Resolució de la DGSFP de 18.2.2011 pels qual s’estableixen els requisits i principis bàsics dels programes de formació per als mediadors d’assegurances, corredors de reassegurances i altres persones que participin directament en la mediació de les assegurances i reassegurances privades.

Us recordem que teniu a la vostra disposició un ampli ventall de cursos en línia, la informació dels quals la trobareu en un dels bàners d’aquest web o a l’enllaç https://mediadorsdassegurances.cat/cursosenlinea

Per als col·legiats, i treballadors i familiars de col·legiats, l’import de la matrícula d’aquests cursos rep una important bonificació si es contracta a través del nostre col·legi. Consulteu-nos per ampliar la informació.


Mediador d’assegurances al Diccionari de la RAE

https://www.youtube.com/watch?v=byeoOFSfHk0&feature=youtu.be


La importància de l’estalvi per a la jubilació

Interessant video d’UNESPA sobre la importància de l’estalvi per a la jubilació:https://www.youtube.com/watch?v=oeJ36Kbn9NI&feature=youtu.be

Entitats Col·laboradores